VERIM
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

VERIM CORDINATOR SET

MIND REFLECTION GSR

VERIM LAB

VERIM LAB

MENTAL GAMES

VERIM CORDINATOR SET

Το σετ αποτελείτε από 4 συστήματα VERIM ProNet και  4 Mind-Reflection GSR συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού Mental Coordinator και Server .  Το VERIM Coordinator μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγχρόνως από 16 ProNet  χρήστες. Εν τω μεταξύ το λογισμικό  VERIM έχει φτάσει στη Τέταρτη του έκδοση και αποτελεί πλέον μια από τις πιο αναπτυγμένες μορφές βιοανάδρασης στον τομέα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Το πακέτο λογισμικού VERIM παρέχει πολλές ενότητες, που καλύπτει την εξάσκηση από εισαγωγικά επίπεδα έως και επίπεδα για προχωρημένους χρήστες. Επιπλέον το VERIM Professional μια από τις ελάχιστες λύσεις λογισμικού η οποία χάρη στην ιδιότητα χρήσης μέσω δικτύου, επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπαίδευση ολόκληρων ομάδων και να κάνει έτσι αντιδράσεις και δράσεις των μελών μιας ομάδας ορατές κάτω από πραγματικές συνθήκες.

Άδεια:

4 x VERIM ProNet και 1 x VERIM COORDINATOR άδεια για εμπορική χρήση.

VERIM  Mental Coordinator Set συμπεριλαμβανομένου 4 x VERIM ProNet, 4 x Mind-Reflection GSR, Mental Coordinator και server software.

 

MIND REFLECTON GSR

ΣΥΣΚΕΥΗ

To Mind-Reflection είναι μια πολύ οικονομική λύση για μετρήσεις GSR (SC).
Χαρακτηριστικά:
• 16 bit ανάλυση
• 8 δείγματα / sec
• Εύρος: 10 kOhm σε 4,5 MOhm
• Ισχύς: 2 x μπαταρίες AA
• Αμεση σύνδεση USB, χωρίς την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης!

 

VERIM LAB

VERIM ® LAB LIGHT είναι ένα απλό αλλά πολύ ολοκληρωμένο εργαλείο για την έρευνα βιοανάδρασης και τον έλεγχο της θεραπείας.

VERIM ® LAB LIGHT λειτουργεί σήμερα με το GSR με θύρα USB, το “Mind-Reflection” χωρίς να απαιτούνται σύνθετα προγράμματα οδήγησης. VERIM ® LAB LIGHT είναι μια οικονομική και αποδοτική λύση για τους σπουδαστές, για την έρευνα όπου το GSR είναι βασική συνιστώσα για τη μέτρηση του επιπέδου ενεργοποίησης. VERIM ® LAB LIGHT χρησιμοποιεί το πλήρες δυναμικό του Mind-Reflection, και δειγματοληψία με ρυθμό 8 δείγματα ανά δευτερόλεπτο με 16 bit ακρίβεια. ΝΕΑ: Στις προτιμήσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο ήχου για να παίξει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας – αυτό κάνει το Lab VERIM ένα ιδανικό εργαλείο παρακολούθησης συνεδριών!

Εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις εξής παραμέτρους:

  • αγωγιμότητα του δέρματος σε microsiemens
  • αντίσταση του δέρματος σε kiloOhm
  • σχετική μεταβολή από την αρχή
  • σχετική τοπική αλλαγή ( παράθυρο 2 δευτερολέπτων)

Το λειτουργικό, μετά τη μέτρηση εμφανίζει την μεταβολή σε σχέση με την έναρξη και αρκετές βασικές στατιστικές τιμές. Από εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε τα δεδομένα ή να το εξαγάγετε ως απλό κείμενο για την εισαγωγή στο Excel ή άλλα προγράμματα. 12 χρωματιστά μαρκαρίσματα μπορούν να οριστούν με την πλήκτρα F1 έως F12

MENTAL GAMES

Ενότητες ψυχικής εξάσκησης για εσάς και την οικογένειά σας.

Κορυφαίοι ειδικοί και επιστήμονες είναι εντυπωσιασμένοι από το Mental Games, διότι είναι κατάλληλο και βοηθητικό όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

 

 

Συστάσεις για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου εκπαίδευσης

“Ο σύλλογος BADMINTON της Δανίας συστήνει ανεπιφύλακτα αύτη τη μέθοδο εκπαίδευσης. Το Mental Games είναι μια τέλεια ευκαιρία εξάσκησης που μπορεί να εφαρμοστεί στην άθληση και την επιστήμη με τα ίδια θετικά αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα έχουμε άτομα που με λιγότερη σπατάλη ενέργειας επιτυγχάνουν καλύτερες επιδόσεις.”

Δανικός Σύλλογος Badminton

Fleming Wiberg Αθλητικός Διευθυντής

 

“Τα προϊόντα σας κάνουν εφικτή την βελτιστοποίηση των σύγχρονων διδακτικών μας μεθόδων στον τομέα των παιδαγωγικών δεξιοτήτων. Τα Mental Games χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην υποστήριξη της μάθησης στη σχολική εκπαίδευση.”

Akademie am Hasnerplatz
Mag. Manfred Kollegger

Τομέας Αθλητικής Επιστήμης

A-8010 Graz

Το Mental Games είναι επιστημονικό και καινοτόμο. Συνδυάζει πολυμέσα και βιοανάδραση. Στις διάφορες ενότητες κατάρτισης ο χρήστης έρχεται αντιμέτωπος με συνθήκες που απαιτούν την πλήρη προσοχή του και συχνά ταχεία αντίδρασή του. Συγχρόνως μετριούνται μέσω βιοανάδρασης οι καταστάσεις έντασης και ηρεμίας του εξασκούμενου. Μαθαίνει να αντιμετωπίζει καταστάσεις που προκαλούν ένταση με ηρεμία και σύνεση.  Το “παιγνιδιάρικο” ύφος και το ποικίλο εύρος εφαρμογής κάνουν το Mental Games μοναδικό:

  •  Αύξηση επίδοσης και συγκέντρωσης
  •  Ανάπτυξη του δυναμικού
  •  Αντιμετώπιση του στρες
  •  Αύξηση ανοχής στο στρες